Home > Diensten > Beheer

Web beheer

Website, socialmedia en meer
Door alle drukte en de dagelijkse werkzaamheden schiet het beheren en actualiseren van uw website en socialmedia kanalen er vaak bij in. Maar voor potentiele klanten is het een doorn in het oog, een website met een laatste nieuwsitem van meer dan een jaar geleden of een Facebook pagina waar maar heel zelden een keer iets op gepost wordt. Om dit te voorkomen kunnen wij het beheer voor u uit handen nemen.

Samen met u stellen we een beheerplan op voor uw online communicatie. Hierin kunnen we bijvoorbeeld ook het versturen van nieuwsbrieven en beheren van uw nieuwsbriefleden meenemen. Op basis van uw wensen en behoeften ontvangt u van ons een passende aanbieding.

Bekijk ook eens ons portfolio

 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive