Home > Diensten > Data diensten

Data diensten

Structuur in uw informatie
De afgelopen jaren hebben wij diverse opdrachten uitgevoerd in het invoeren, structureren en beheren van data. Of het nu gaat om het invoeren van bijvoorbeeld schriftelijke enquêtes en deze op een functionele wijze aan u aanleveren, het scannen van papieren documenten of het gaat om het analyseren en structureren van oude databestanden waar u zich geen raad meer mee weet.

Wij hebben inmiddels een breed pakket aan tools beschikbaar om informatie op een effectieve en geordende manier in te geven op zo'n manier dat die gegevens ook weer snel, efficiënt en accuraat beschikbaar kunnen worden gesteld.

Uw ingevoerde data is altijd realtime inzichtelijk via uw persoonlijke portaal waarin u de voortgang kunt volgen. Zo heeft u continu inzicht in de voortgang van uw opdracht. Ook kunt u in het portaal de gegevens, zodra deze zijn vrijgegeven ook weer downloaden.

Heeft u op gebied van data een vraagstuk? Wij denken graag met u mee om te komen tot een passende oplossing.

Bekijk ook eens ons portfolio

 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive