Home > Diensten > Ontwikkeling > Webapplicaties

Webapplicaties

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig
Waar voorheen websites een statische pagina op internet waren met weinig functionaliteiten, stellen we tegenwoordig steeds meer eisen aan websites. Het gaat niet alleen meer om informatie verstrekken, maar ook om de interactie met de websitebezoeker. Website bezoekers verwachten steeds meer van een website. Een dynamische website met meer functionaliteiten dan alleen het verstrekken van informatie met teksten en foto's is al een kleine stap van website naar een webapplicatie. Een website waarop u de bezoeker de mogelijkheid geeft om zich aan te melden is bijvoorbeeld al een vorm van webapplicatie.

De afgelopen jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van webapplicaties van klein tot groot. Wij realiseren zowel allerhande in de website geïntegreerde web applicaties, zoals aanmeld applicaties, nieuwsbrief applicaties en dynamische catalogi. Maar ook separate webapplicaties zoals digitale administraties, vastgoed informatie systemen, opdracht en rapportage modules en nog veel meer.

Heeft u de behoefte aan een online tool om u werk beter uit te voeren? Wij brainstormen graag met u op welke manier een webapplicatie u kan helpen.

Bekijk ook eens ons portfolio

 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive