Home > Over ons

Binteractive

Een jong en dynamisch bedrijf

Graag willen wij ons aan u voorstellen, Binteractive is een full service bedrijf wat gespecialiseerd is in webdesign, appicatie ontwikkeling en data verwerking. Jong, enthousiast, innovatief en kundig zijn de sleutelwoorden die op ons bedrijf van toepassing zijn. Als bedrijf hechten veel waarde aan het creëren van toegevoegde waarde van internet voor bedrijven, organisaties en instellingen. 

In de afgelopen decenia is internet is uitgegroeid tot een volwassen medium en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Om de concurrentie voor te blijven en de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf maximaal te benutten is het toepassen van de juiste internet strategie van cruciaal belang. Daarom is een website voor ons meer dan alleen een informatiebron voor de bezoeker. Een website wordt steeds meer een interactieve module op internet die moet aanzetten tot een interactie tussen de bezoeker en uw berdrijf/ organisatie. Ook onze applicaties hebben de eindgebruiker als uitgangspunt. Applicaties moeten simpel en effectief toepasbaar zijn.

Wilt u verder met ons kennismaken? Maak een afspraak voor en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bekijk ook eens ons portfolio

 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive