Home > Portfolio

FootprintScan

Kom ook in actie!

U wilt als organisatie graag Duurzaam zijn. Uw directe betrokkenen duurzamer laten denken, laten doen. Een veel gehoorde ambitie, maar hoe vul ik deze in? Bij voorkeur ook nog meetbaar. Veel bedrijven laten dan hun bedrijfsvoering doorlichten. Maar zou u ook niet graag uw medewerker/doelgroep actief hierbij willen betrekken? Daadwerkelijk tot actie laten overgaan? Met de Quick Scan bepaalt u eenvoudig uw eigen ‘mondiale voetafdruk’ én die van uw medewerkers en/of klanten. U heeft via uw rapportage inzicht in de scanresultaten van uw doelgroep! Deze tool ontwikkelen en beheren we in samenwerking met E-vontuur.

Klik op een scherm voor meer informatie

Webapplicaties

 
 
 
 
 
 
 

Webdesign

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige projecten

 
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive