Home > Portfolio

GroeneEnergieswitch

Wie levert er groene energie?

Zelfstandig duurzaam opwekken is natuurlijk het doel, maar mocht dit niet geheel lukken dan wordt vaak duurzaam opgewekte energie ingekocht. Vragen die bij uw doelgroep dan naar voren komen zijn: welke organisaties leveren duurzame energie? En welke is voor mijn situatie dan het beste/voordeligste? Hoe stap ik dan over van energieleverancier? Deze problematiek kunnen wij voor u oplossen met: de gepersonaliseerde GroeneEnergieSwitch. Naast dat uw doelgroep hiermee vaak tot honderden euro’s per jaar besparen, genereert u inkomsten voor uw organisatie. Een win-win situatie! Ontwikkeling in samenwerking met E-vontuur.

Klik op een scherm voor meer informatie

Webapplicaties

 
 
 
 
 
 
 

Webdesign

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige projecten

 
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive