Home > Portfolio

OnlineVoorinspectie

Zelf afhandelen is fijn voor uw huurder en u

Zodra de huuropzegging binnen komt wordt de voorinspectie door de corporatiemedewerker uitgevoerd. De vertrekkende huurder benaderen, een afspraak maken tijdens kantoortijden, de voorinspectie uitvoeren en natuurlijk administratief uitwerken. Een organisatorisch en arbeids- en kapitaalintensief proces voor de corporatie. Maar ook de huurder dient vaak vrij te nemen om aanwezig te zijn. De online VoorInspectie (OVI) lost dit voor u op. De huurder wordt nu online in staat gesteld om zelfstandig op het door hem gekozen tijdstip de voorinspectie zelfstandig uit te voeren. Deze tool ontwikkelen en beheren we in samenwerking met E-vontuur.

Klik op een scherm voor meer informatie

Webapplicaties

 
 
 
 
 
 
 

Webdesign

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige projecten

 
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening is maatwerk Geen opdracht is voor ons standaard, wij zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. Ook onze standaard producten zijn enorm flexibel en aanpasbaar. Wij passen onze producten aan op uw wensen en behoeften.

Meek geheel vrijblijvend een afspraak Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op per e-mail of telefonisch voor een geheel vrijblijvende afspraak.

B-interactive

mail@b-interactive.nl
(06) 526 45 773
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE WEERT
 
©2015 | Binteractive